Loopbaanbegeleiding

Brouwer Coaching en Advies

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden van iemands loopbaan met het doel iemand voor een loopbaan te laten kiezen waarin de persoon gezien zijn capaciteiten optimaal tot zijn recht komt.

 

Loopbaanbegeleiding is bestemd voor mensen die antwoorden willen op vragen over de huidige en toekomstige loopbaan. Loopbaanbegeleiding hoeft niet per definitie het begeleiden naar een andere baan te zijn. Ook in de huidige baan kunnen er stappen worden gezet ter verdere ontwikkeling.

 

Loop je vast in je werk, loop je ergens tegenaan op je werk, denk je dat je meer kan dan dat je nu doet, ben je niet tevreden in je huidige baan, vraag je je af of deze baan wel bij je past? Wil je wat anders maar weet je niet goed hoe, dan kan ik je begeleiden in dit proces.

 

Samen gaan we aan de slag om er achter te komen wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Wat je echt beweegt, waar je passie ligt en onderzoeken we je talenten, competenties, capaciteiten persoonlijke voorkeur, motivatie, drijfveren, affiniteit en kwaliteiten. Zo kunnen we je loopbaan verder vormgeven en zorgen dat je de volgende stap in je carrière kunt gaan zetten

 

 

 

“I’m gonna make the rest of my life the BESTof my life”

 

 

.

 

 

 

Ben je geïnteresseerd in een van de trajecten of wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via:

 

info@brouwercoachingenadvies.nl