Over BCA

Brouwer Coaching en Advies

Over BCA

Vanuit zowel mijn agogische achtergrond alsmede mijn ruim 20 jaar HRM ervaring binnen zowel profit als non-profit organisaties, zet ik graag mijn kennis en kunde in om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan.

 

Mede door deze achtergrond, mijn jarenlange praktijkervaring en mijn erkende Coach-opleiding, ben ik in staat succesvol mensen te begeleiden. In de afgelopen 20 jaar heb ik al vele mensen begeleid naar een andere baan en individuen ondersteund in hun persoonlijke ontwikkeling en van bruikbare adviezen voorzien. Dit met veel succes en naar volle tevredenheid van mijn klanten.

 

Het begeleiden, coachen en adviseren van individuen met diverse uiteenlopende persoonlijke vraagstukken geeft mij veel voldoening. Elk individueel persoon die ik kan helpen, is voor mij een cadeautje.

 

Brouwer Coaching en Advies is bestemd voor particulieren en is gespecialiseerd in Coaching, Advies, Loopbaanbegeleiding, Sollicitatietraining, Werk-Privé balans en HRM vraagstukken.

De begeleiding is individueel gericht.

Elke begeleiding en elk advies is maatwerk en bestaat uit schriftelijk, telefonisch of persoonlijk contact. Ook is een combinatie van deze drie vormen van contact mogelijk.

De werkwijze, de startdatum, de duur van het traject en de locatie van de persoonlijke contacten vindt altijd in overleg plaats.

 

Ik ben bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 20-22 uur en zaterdag van 12-17 uur.

Met uitzondering van de feestdagen.

 

 

 

 

 

 

Ben je geïnteresseerd in een van de trajecten of wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via:

 

info@brouwercoachingenadvies.nl